Skip to main content

Verslag tourdag 4

Geschreven door Steven Vlaanderen Oldenzeel op .

De eerste paasdag begon met vroeg opstaan, namelijk om 7:15. Na een onbijtje gingen we met de vans richting de Flock om te trainen. Er stond een training gepland van 9:15 tot 15:00. Tijdens de warming-up deden een aantal medewerkers gezellig mee. Na de warming-up begon het cleanen. De eerste paar uur vlogen voorbij en om 12:00 was het alweer tijd voor de lunch. De medewerkers hadden niet stilgezetten en hadden eieren beschilderd/gekleurd.

Ze waren creatief bezig geweest van smurf tot  logos stonden op het ei beschilderd.

Na de lunchpauze gingen we verder trainen. Rond 13:30 werdt ons verteld dat we even een stuk gingen hardlopen. Vol verbazing liepen wij richting de deur waar ons duidelijk werdt gemaakt dat het ging om een paaseieren zoektocht. Iedereen was fanatiek opzoek, op elke plek lag wel een paasei. Maar na een kwartiertje buiten zoeken kon het laatste deel van de training beginnen.Na de training gingen naar Trevor in Columbus toe. Hij heeft dagenlang in de keuken gestaan om voor 48 man een heerlijke avondmaaltijd voor te schotelen. Het was heerlijke pasta met huisgemaakte saus, gehaktballen en knoflookbrood. Hij had zijn huis helemaal verbouwd om ervoor te zorgen dat de 48 man in het huis heerlijk kon eten. Trevor heeft zelf 2 honden waar door elk lid mee gespeeld werd. Er werd zelfs ook nog een trucje aan 1 van de honden aan geleerd.


Na het eten gingen we een groepsfoto maken voor het huis van Trevor en mochten we niet op de planten staan. (Wat natuurlijk niet helemaal gelukt is).

Nieuw in de webshop

Download Onze APP

Kalender

Vrijdag 19 april
Open Clubavond


Zaterdag 27 april
Optreden Koningsdag


Vrijdag 10 mei
Open Clubavond


 

Pride Pictures