Skip to main content

Verslag tourdag 1

Geschreven door Steven Vlaanderen Oldenzeel op .

Donderdag 6 april, 07.30. The Pride of the Netherlands staat klaar voor vertrek op Schiphol. Na wat vertraagde leden konden we dan eindelijk de wandeling inzetten naar Terminal 3, waar we redelijk snel met z'n alle ingecheckt waren. Hop door de douane en we werden vrijgelaten op Schiphol. Omdat de crew van ons vliegtuig te laat was (hoe krijg je het voor elkaar om je eigen vliegtuig te missen) gingen wij iets later boarden dan de planning en vlogen wij 20 minuten na de geplande vertrektijd de lucht in.

Tijdens de lange en gezellige vlucht hebben we even bijgekletst, films gekeken en wat slaap ingehaald en landen we na zo'n 8 uur in Chicago! Nog even door de douane (spannend) en daarna was het wachten op de koffers en de vans. Door de gezelligheid met elkaar vloog de tijd voorbij en gingen we naar ons eerste hotel, hier brengen we de eerste nacht door om morgen door te rijden naar Sharonville.

Hier verblijven we de rest van de tour. In het hotel was even tijd om een beetje bij te komen, de vans te versieren en ons op te frissen om daarna lekker nog een pizza te eten bij de pizza tent op de hoek. Nog even de jetlag uitzitten de de dag gezellig met elkaar afsluiten. De luikjes gingen deze avond optijd dicht om morgen weer fris en fruitig verder te gaan met de tour.

Download Onze APP

Kalender

Zaterdag 24 februari
Contest Almere


Zaterdag 9 maart
Contest Leeuwarden


Zaterdag 23 maart
Finals Eindhoven


Zaterdag 13 april
Slotfeest


 

Pride Pictures