Skip to main content

Vrijdag avond open avond

Geschreven door Steven Vlaanderen Oldenzeel op .

Het winterguard seizoen voor 2023. Dit hebben we bekroond met een schitterend slotfeest afgelopen zaterdag en nu zijn we begonnen met alle voorbereidingen voor het komende seizoen. Het is nu de tijd van ideeën voor showthema’s verzamelen, inspiratie opdoen voor nieuwe uniformen en natuurlijk heel veel muziek luisteren. De komende vrijdagavonden staan in het teken van nieuwe leden, want we houden op iedere vrijdagavond een open training. Let op: De eerstvolgende open training is op vrijdagavond 26 mei. Graag willen we een aantal vragen beantwoorden. Lees meer…

Moet ik mij aanmelden voor de Open Trainingen?

Nee dat hoeft niet, je kunt gewoon op de vrijdagavond naar ons clubgebouw komen. Er zijn dan trainingen bezig waar je bij kunt kijken of meedoen. Onze staffleden weten dat er nieuwe leden kunnen komen en houden daar rekening mee. Kijk goed op de deze pagina voor de leeftijden en trainingstijden.

Er is toch ook een Open Dag? Wat is het verschil?

Tijdens de Open Dag organiseren we naast een aantal trainingen ook een aantal spellen voor jongere leden om kennis te maken met winterguard en spelenderwijs te ontdekken hoe leuk onze hobby is. Onze Open Dag is zaterdag 10 juni en ook daar is iedereen welkom.

Mag ik samen met iemand anders op de open training komen?

Jazeker, samen met je vrienden of vriendinnen of je familie is het natuurlijk gezelliger en voel je je niet alleen. Voor iedereen die niet meteen een vlag in de hand wil hebben, hebben we gratis koffie en thee en natuurlijk een gezellige barruimte om alle nieuwe indrukken in je op te nemen.

Ik kom van ver, is het slim om naar The Pride te komen?

Wij hebben leden uit alle windstreken van Nederland, en dat betekent dat er al gauw iemand is waar je mee kunt afspreken om mee te rijden. Wist je dat er heel wat leden verder dan 50 kilometer weg wonen en tijdens het seizoen blijven slapen in Huizen? Zo hoef je niet heen en weer te rijden en dat is nog eens gezellig ook.

Waar worden de Open Trainingen gehouden?

De Open Trainingen worden gehouden in ons clubgebouw. Daar hebben wij 2 trainingsruimtes waar verschillende trainingen worden gehouden. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid om ons clubgebouw en ook met openbaar vervoer is ons clubgebouw eenvoudig te bereiken.

Ik heb toch nog een aantal vragen, waar kan ik terecht?

Het best is om een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Deze email komt terecht in verschillende inboxen van een aantal van onze staffleden. Zij zullen contact met je opnemen om je vragen e beantwoorden. Het is ook mogelijk om ons contactformulier in te vullen.

Nieuw in de webshop

Download Onze APP

Kalender

Vrijdag 19 april
Open Clubavond


Zaterdag 27 april
Optreden Koningsdag


Vrijdag 10 mei
Open Clubavond


 

Pride Pictures