Skip to main content

Zonnepanelen geplaatst op het clubgebouw

Geschreven door Steven Vlaanderen Oldenzeel op .

Een jaar geleden zijn we gestart met het bekijken van de mogelijkheden van het plaatsen van zonnepanelen op ons clubgebouw. We hebben aardig wat vierkante meters die nog niet in gebruik waren en omdat de energieprijzen steeds meer aan het oplopen waren, werd het thema om zonnepanelen te plaatsen steeds actueler. Eerst moesten we goed afwegen hoeveel panelen we precies wilden plaatsen en daarvoor de kosten en baten goed tegen elkaar afwegen. Lees meer…

Nadat we intern onderzoek hebben gedaan en budget beschikbaar hebben gemaakt, zijn we op zoek gegaan naar een leverancier. Belangrijk hierbij was dat we een snelle oplevering wilden realiseren, binnen een aantal maanden, omdat ons energiecontract afliep. We hebben gekozen voor De Montagejongens die een fantastische prijsopgave hebben uitgebracht en voor ons een deel hebben gesponsord. We zijn echt enorm blij dat we hierdoor binnen ons budget zijn gebleven. Daarnaast hebben De Montagejongens vakwerk geleverd want alles was binnen een aantal uren geplaatst en het belangrijkste alles werkt volledig naar tevredenheid.

We hebben grote stappen gezet met het doel om ons clubgebouw energieneutraal te maken. Het plaatsen van zonnepanelen was hierbij een grote stap. En daarbij hebben we de mogelijkheid om op een later moment nog meer panelen te plaatsen om verdere verduurzaming te kunnen realiseren.

Graag willen wij De Montagejongens bedanken voor hun sponsoring en geleverde vakwerk.


De Montagejongens zijn in alle vroegte begonnen


Alle materialen moesten het dak op worden gehesen


Hier zijn de panelen nog ingepakt...


Het eindresultaat mag er wezen!

Nieuw in de webshop

Download Onze APP

Kalender

Vrijdag 19 april
Open Clubavond


Zaterdag 27 april
Optreden Koningsdag


Vrijdag 10 mei
Open Clubavond


 

Pride Pictures