De Dansmarathon

Geschreven door Susan Remers op .

De Dansmarathon is het grootste, zwaarste en vooral LANGSTE (50 uur!) dansspektakel ooit, live op de Nederlandse televisie. Naast dit evenement worden er op verschillende locaties in Nederland mini-dansmarathons georganiseerd, waarvan SBS6 live verslag zal doen. Één van die locaties is ons clubgebouw en natuurlijk dansen wij zelf ook mee!...lees meer...

De Dansmarathon

Tijdens De Dansmarathon dansen honderd koppels op de muziek van bekende dj’s en artiesten. Slechts één koppel wint een enorme geldprijs en dat is het koppel dat als laatste dansend op de dansvloer staat. Maar, nog belangrijker: er wordt gedanst voor een goed doel, namelijk het Longfonds.

The Pride doet mee

De Dansmarathon wordt gehouden in Breda, maar zoals gezegd worden er ook door heel Nederland mini-dansmarathons georganiseerd. waarvan één in ons clubgebouw.

Samen met De Gooische Dansschool, Dynamic Arts Dance Academy, The Golden Oldies en de gemeente Huizen organiseren wij de mini-Dansmarathon in Huizen. Leden van The Pride A en The Pride of the Netherlands zullen die avond (met vlag) dansen voor het goede doel.

Helaas is het niet mogelijk om publiek uit te nodigen op deze avond, maar het event wordt wel live uitgezonden op SBS6. Allemaal kijken dus op donderdag 14 oktober vanaf 20.00 uur!

ACTIES2

Kalender

Zaterdag 5 februari
Optie voor optreden?


Zaterdag 19 februari
Contest Almere


Zaterdag 12 maart
Contest Leeuwarden


Zaterdag 26 maart
CGN Championships


Pride Pictures