Olympische Parade Huizen

Geschreven door Susan Remers op .

Vanmorgen (zaterdag 18 september) vond de Olympische Parade plaats, de officiële opening van September Sportmaand van Sport Platform Huizen. Natuurlijk waren wij daar ook bij!...lees meer...

Verenigingen en organisaties uit Huizen konden zich hier laten zien. Omdat wij vanwege de huidige maatregelen nog niet met grote getalen bij elkaar kunnen komen werden de verenigingen vertegenwoordigd door 2 á 4 personen. Winterguard The Pride werd vertegenwoordigd door vier leden uit vier verschillende wedstrijdunits en dat deden zij fantastisch! Zij mochten als eerste langs de burgemeester en wethouders die het defilé afnamen.

Vier leden uit vier verschillende wedstrijdunits.

Klein optreden geven voor burgemeester en wethouder.

Voor de thuisblijvers was er een livestream, zodat iedereen kon meekijken. Klik op de foto om de livestream (vanaf het moment dat onze leden opkomen) terug te kijken.

September Sportmaand
Wist jij dat Winterguard The Pride elke vrijdag in september Open Trainingen heeft? Ook aanstaande vrijdag 24 september zijn jullie weer van harte welkom om langs te komen en mee te trainen. Meer informatie over de Open Trainingen vind je hier.

ACTIES2

Kalender

Zaterdag 5 februari
Optie voor optreden?


Zaterdag 19 februari
Contest Almere


Zaterdag 12 maart
Contest Leeuwarden


Zaterdag 26 maart
CGN Championships


Pride Pictures