Succesvolle Open Dag

Geschreven door Susan Remers op .

Afgelopen zaterdag was het gezellig druk in en rond ons clubgebouw. Het was namelijk Open Dag, een dag waarop iedereen welkom is om te ontdekken wat winter guard is en hoe mooi ons gebouw ervan binnen uitziet.

  

De grote partytent, de vele ballonnen en slingers, maar vooral de enthousiaste leden trokken de aandacht op Sportpark de Wolfskamer.

Kinderen en ouders konden op deze dag kennismaken met Winterguard The Pride. In iedere zaal was er wel iets te beleven. Zo werden er optredens gegeven in zaal 3, hingen er uniformen van afgelopen jaren in het naaiatelier en kon er in zaal 2 de hele dag op een groot scherm gekeken worden naar de vele mooie shows van The Pride. Uiteraard mocht iedereen -kinderen én ouders- ook zelf even proberen om te ‘vlaggen’

   

Optreden tijdens de Open Dag in zaal 3.

Sommigen bezoekers hadden gelezen dat ze vandaag langs konden komen om te leren vlaggen, anderen waren toevallig in de buurt. Zij hadden geen idee wat winter guard was en keken hun ogen uit. Precies de reden waarom wij deze Open dag hebben georganiseerd. Zoveel mogelijk mensen laten weten hoe leuk winter guard is!

   

Les krijgen van onze ervaren instructieleden was voor vele kinderen het allerleukst.

In zaal 2 werden shows van voorgaande jaren afgespeeld op een groot scherm.

Heb jij onze Open Dag gemist? Niet getreurd! De hele maand september hebben wij Open Trainingen, dus kom gerust op een vrijdag in september langs en train gratis mee! Kijk hieronder voor de juiste tijden. Mocht je twijfelen in welke unit jij of jouw kind het beste mee zou kunnen trainen neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

The Pride PreCadets 16.30 - 18.00 uur  (groep 1 t/m 5)
The Pride Cadets 17.00 - 19.00 uur  (groep 6+)
The Pride Junior 18.00 - 20.00 uur  
The Pride A 19.00 - 21.00 uur  
The Pride of the Netherlands 20.00 - 22.30 uur  
ACTIES2

Kalender

Zaterdag 5 februari
Optie voor optreden?


Zaterdag 19 februari
Contest Almere


Zaterdag 12 maart
Contest Leeuwarden


Zaterdag 26 maart
CGN Championships


Pride Pictures