Kom je ook 21 augustus naar onze Open Dag?

Geschreven door Steven Vlaanderen Oldenzeel op .

Zaterdag 21 augustus openen wij de deuren van ons clubgebouw voor iedereen die zelf wil ervaren wat Winter Guard precies is. We snappen heel goed dat dat een beetje spannend is, want je stapt zomaar een clubgebouw binnen waar je nog nooit bent geweest. Je ziet allemaal mensen die je niet kent en ook je ouders hebben nog allerlei vraagtekens. Gelukkig organiseren we juist dit soort gezellige Open Dagen waar je de sfeer kunt proeven, je vragen stelen en misschien wil je zelf ook nog even meedoen.

Want wat is nou precies een sabel? hoe voelt nou zo’n rifle? En hoe kun je nou in hemelsnaam zo hoog gooien met een vlag, en…… hem daarna weer opvangen? Oh ja dat doe je niet alleen maar ook nog met zijn allen…Tegelijk… Op de maat van de muziek? Heel cool, maar zo ver zijn we nog niet. Maar we gaan het je wel allemaal vertellen en laten zien.

Wist je dat onze open dag precies tegelijk is met die van SV Huizen? Dus als je broer of zus naar SV Huizen gaat kijken, dan kun je gewoon gezellig mee, alleen zul je de ingang tegenover die van SV Huizen in moeten gaan. Op de parkeerplaats zullen we al een informatie balie klaar hebben staan om je ouders een kop koffie of thee te geven en ze alle informatie over de open dag te geven.

En vergeet niet om je beste vriend(in), je buren of broertje of zusje ook mee te nemen. Tot ziens de 21e augustus.

ACTIES2

Kalender

Zaterdag 5 februari
Optie voor optreden?


Zaterdag 19 februari
Contest Almere


Zaterdag 12 maart
Contest Leeuwarden


Zaterdag 26 maart
CGN Championships


Pride Pictures