Vlaggenverkoop vernieuwd

Geschreven door Steven Vlaanderen Oldenzeel op .

Ieder seizoen worden voor de shows van de verschillende units van The Pride verschillende vlaggen gebruikt. Soms wel meerdere vlaggen per show, in allerlei verschillende kleuren, formaten, combinaties en vormen. Soms strak en fel, dan weer doorzichtig of met hele lichte kleuren. Hoe meer een vlag past bij een thema hoe beter het is. Maar na een seizoen met 5 shows van onze verschillende units worden er weer hele nieuwe thema’s ontworpen voor het volgende seizoen, met daarbij weer hele nieuwe vlagdesigns.

Onze oude vlaggen gooien we natuurlijk niet weg, maar deze bieden we te koop aan via onze shop. Dit hebben we de afgelopen jaren al gedaan, maar nu willen we de nieuwe shop toch even onder de aandacht brengen. We hebben een aantal categorieën waarbinnen de bepaalde vlaggen vallen, deze zijn via de links op de vlagshop aan te klikken. Het is mogelijk dat het laden van de vlagshop iets langer duurt omdat alle foto’s in 1x worden ingeladen. We hebben ook gemerkt dat het overzicht van de vlagshop beter werkt op een computer dan op een mobiele telefoon. Daar zijn we nog mee aan het werk maar voor nu zijn we al heel blij dat we het op deze manier aan jullie kunnen presenteren.

De vlagshop is hier te vinden

Mocht je interesse hebben voor een bepaalde vlag of een andere vraag hebben over de vlagshop, laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ACTIES2

Kalender

Zaterdag 5 februari
Optie voor optreden?


Zaterdag 19 februari
Contest Almere


Zaterdag 12 maart
Contest Leeuwarden


Zaterdag 26 maart
CGN Championships


Pride Pictures