Fijne vakantie allemaal

Geschreven door Steven Vlaanderen Oldenzeel op .

De laatste training is geweest, het clubgebouw is 2 dagen lang helemaal schoongemaakt, de CV staat op de laagste stand, de bar voorraad is weggewerkt en de deuren zijn goed op slot gedaan. We gaan er even tussenuit want de zomervakantie is aangebroken. 

Het sluiten van het clubgebouw voor langere tijd hebben we dit jaar al eerder moeten doen. En dat was niet geheel vrijwillig, maar door de Corona lockdown maatregelen konden we natuurlijk niet anders. Maar nu gaat het clubgebouw dicht omdat we juist onze rust en ontspanning gaan zoeken tijdens een aantal weken op de camping, vakantiehuis, hotel of appartement. Lekker weg in Nederland of juist heel ver weg.

Zaterdag 21 augustus zijn we weer terug, en dan is iedereen welkom. We hebben dan een mooie open dag in de agenda staan, met een aantal andere Verenigingen in de buurt gaan we er een gezellige dag van maken. Maar daarover later meer. Voor nu; rust lekker uit, geniet van de zon, pak je rust, relax er op los. Hopelijk krijg je zo weer genoeg energie om het komende seizoen in te gaan.

Wij wensen iedereen een hele fijne vakantie toe!  

ACTIES2

Kalender

Zaterdag 5 februari
Optie voor optreden?


Zaterdag 19 februari
Contest Almere


Zaterdag 12 maart
Contest Leeuwarden


Zaterdag 26 maart
CGN Championships


Pride Pictures