de Grote Schoonmaak zit erop

Geschreven door Susan Remers op .

Ons clubgebouw is weer extra schoon en fris. Natuurlijk wordt gedurende het seizoen wekelijks het clubgebouw schoongemaakt, maar vrijdagavond 2 juli en zaterdagochtend 3 juli werd er echt geen plekje overgeslagen tijdens de jaarlijkse Grote Schoonmaak.

In iedere ruimte hing een lijstje met taken die gedaan moesten worden. Van radiotoren afnemen tot plafond afborstelen, alles stond beschreven en kon worden afgevinkt wanneer de taak was uitgevoerd.

Vrijdagavond, tijdens onze laatste trainingsavond van het seizoen, werden de eerste tafels, stoelen, kozijnen en vloeren schoongemaakt in de ruimtes waar niet getraind werd. Zaterdagochtend stond er weer een (nieuw) schoonmaakteam klaar om o.a. de trainingsruimtes goed onder handen te nemen.

     

De stoelen in het naaiatelier schoonmaken was misschien wel de meest tijdrovende klus. De wieltjes komen namelijk gedurende het seizoen vol te zitten met draden en rafels. Deze moeten er met een pincetje uitgeplukt worden.

    

De meest bijzondere klus was ongetwijfeld het verwijderen van alle coronaspatschermen en stickers. Bestuursleden Tamara en Steven haalden voorafgaande aan de grote schoonmaak samen de eerste spatschermen bij de bar weg.

Dank aan een ieder die geholpen heeft tijdens de Grote Schoonmaak 2021!

ACTIES2

Kalender

Zaterdag 5 februari
Optie voor optreden?


Zaterdag 19 februari
Contest Almere


Zaterdag 12 maart
Contest Leeuwarden


Zaterdag 26 maart
CGN Championships


Pride Pictures