Grote Schoonmaak 2 en 3 juli

Geschreven door Steven Vlaanderen Oldenzeel op .

Aanstaande vrijdagavond 2 juli en zaterdagochtend 3 juli is de grote schoonmaak van ons clubgebouw. Inmiddels kunnen we dit wel een traditioneel evenement noemen, want ieder jaar rond de laatste training van het seizoen houden we deze schoonmaak. Op vrijdag is er nog een laatste training en tijdens deze laatste training worden de ruimtes in het clubgebouw die niet in gebruik zijn alvast onder handen genomen. Op zaterdag kunnen we met een grote ploeg aan de slag in alle zalen omdat alle trainingen dan zijn geweest.  

De grote schoonmaak is belangrijk, omdat we tijdens onze normale schoonmaakwerkzaamheden (die we wekelijks uitvoeren) voornamelijk de gangbare zaken schoonmaken. Maar nu gaan we ook de plafonds, gordijnrails, vitrages, achter de verwarmingen, prijzenkasten, kozijnen, metselwerk, verlichting armaturen, en nog veel meer schoonmaken. Voor alle plekken waar we niet bij kunnen zijn trappen beschikbaar en voor de grote zaal gebruiken we de steiger die we zullen opbouwen.

Helpt u mee?

Vrijdag 2 juli beginnen we omstreeks 17.00 en eindigen om 21.00. Op zaterdag 3 juli starten we om 9.00 (het gebouw is open om 8.30) en gaan we door tot 13.00. Daarna is het zomervakantie!

Alvast dank voor uw hulp namens het schoonmaakteam van The Pride.

 

ACTIES2

Kalender

Zaterdag 5 februari
Optie voor optreden?


Zaterdag 19 februari
Contest Almere


Zaterdag 12 maart
Contest Leeuwarden


Zaterdag 26 maart
CGN Championships


Pride Pictures