In Memoriam: Robert Strobos

Geschreven door Susan Remers op .

Vandaag bereikte ons het vreselijke nieuws dat Robert Strobos op 27-jarige leeftijd is overleden. Afgelopen weekend heeft hij een ernstig auto-ongeluk gehad. Artsen hebben gedaan wat ze konden. Vandaag is Robert ingeslapen.

Robert was van 2014 tot 2020 lid van The Pride. Winter guard en dansen waren toen al jaren zijn lust en zijn leven. Bij The Pride of the Netherlands groeide hij door, ging 1 keer mee naar de Wereld Kampioenschappen in Amerika. In 2018 liep hij een jaar bij de Amerikaanse guard Black Gold mee. We hebben hem daar zelf kunnen aanmoedigen en gezien hoe hij genoot van zijn performance in dé Dayton Arena. In 2020 schitterde hij in de show ‘In the beginning...’ van The Pride of the Netherlands.

We hebben Robert leren kennen als een rustige en ontzettend hard werkende jongen. Hij had alles over voor ‘vlaggen in een gymzaal’. Ieder weekend kwam hij heen en weer naar Huizen. Het afgelopen jaar deed hij met heel veel plezier mee aan de CGN en WGI online competities.

Winterguard The Pride wenst Bert, Wilko, Astrid, Sabine en verder familie en vrienden veel sterkte met dit grote verlies.

Rust zacht Robert 🤍

ACTIES2

Kalender

Zaterdag 5 februari
Optie voor optreden?


Zaterdag 19 februari
Contest Almere


Zaterdag 12 maart
Contest Leeuwarden


Zaterdag 26 maart
CGN Championships


Pride Pictures