Fantastisch Resultaat op CGN Finals

Geschreven door Steven Vlaanderen Oldenzeel op .

Tijdens de finale online CGN live uitzending van 2 mei zijn alle deelnemende Units van The Pride in hun class uitgekomen. We zijn enorm trots op het resultaat! Want de competitie was moeilijk, maar de scores en bijbehorende plaatsingen zijn een felicitatie waard: GEFELICITEERD AAN AL ONZE LEDEN

Sterre beet het spits af met haar performance in de Individuals Youth Class. Wij feliciteren Sterre met een fantastische 4e plaats, 88,5 punten en een Gold Award.

In de class Ensembles Youth Guard namen 2 groepen deel: TPSouls en The Pride Teens. Wij feliciteren TPSouls met hun 4e plaats, 83 punten en een Gold Award. En onze felicitaties voor The Pride Teens met hun behaalde 2e plaats, 85,5 punten en eveneens een Gold Award.

In de Color Guard Kids Class waren er 2 deelnemers. The Pride PreCadets behaalde een fantastische 1e plaats met 77,2 punten en een Silver Award. Gefeliciteerd!

De Cadet Class waren ook 2 deelnemers. Onze felicitaties voor The Pride Cadets want zij behaalden een mooie 1e plaats met 78,6 punten en een Silver Award.

Met 4 deelnemers was de Junior class erg competitief. Maar onze felicitaties gaan uit naar The Pride Junior want zij behaalden een prachtige 2e plaats met 81,91 punten en een Gold Award.

In de eTalent Guard class namen de The Pride A class en The Pride of The Netherlands deel en wij willen ze graag feliciteren met hun prachtige shows!

Alle shows zijn later op de website van Colorguard Nederland terug te kijken via www.cgnlive.nl

The Pride PreCadets 2021

ACTIES2

Kalender

Zaterdag 5 februari
Optie voor optreden?


Zaterdag 19 februari
Contest Almere


Zaterdag 12 maart
Contest Leeuwarden


Zaterdag 26 maart
CGN Championships


Pride Pictures