2 mei: CGN Championships 2021

Geschreven door Steven Vlaanderen Oldenzeel op .

Zondag 2 mei is de finale dag van de CGN Winterguard competitie 2021. Zoals we inmiddels weten wordt deze niet met zijn allen in de sporthal gehouden, maar worden de filmpjes gestreamd via een live uitzending. Tijdens dit evenement worden de shows alle deelnemende winterguard units in de verschillende classes uitgezonden.

Voor The Pride geldt dat 3 van onze Units meedoen aan deze online competitie, The Pride PreCadets, Cadets en Junioren. Eerder deze week zijn de filmpjes ingestuurd en heeft de jury van CGN deze beoordeeld. De uitslag van deze beoordeling komt aan het einde van de live uitzending waar dus uiteindelijk de kampioenen per class wordt uitgeroepen. The Pride A class en The Pride Open doen mee aan eTalent.

Individuals en Ensembles
Naast de CGN competitie zijn er ook deelnemers die namens The Pride meedoen aan de Individuals en Ensembles. The Pride Teens en The Pride Souls nemen deel aan de Ensembles Youth. TPX neemt deel aan de Challenge Dance Open Class en Sterre neemt deel aan de Individuals.

Tijdens het laatste contest van 2 weken geleden werd The Pride in 3 verschillende classes eerste, maar zoals iedereen weet blijft het natuurlijk spannend of we nog steeds eerste zullen blijven en dus dit seizoen winnend kunnen afsluiten. Maar ook zonder winst zijn we enorm trots op het resultaat en zullen we genieten van de geweldige prestaties die onze units hebben ingezonden. De uitzending van het laatste contest is hier te vinden.

HEEL VEEL SUCCES ALLEMAAL!!!

Het tijdsschema van uitzenden is hier te vinden, maar op het moment van schrijven is deze nog niet helemaal bijgewerkt. Dit zal spoedig gebeuren, hou deze website dus in de gaten.

The Pride Cadets 2021

ACTIES2

Kalender

Zaterdag 5 februari
Optie voor optreden?


Zaterdag 19 februari
Contest Almere


Zaterdag 12 maart
Contest Leeuwarden


Zaterdag 26 maart
CGN Championships


Pride Pictures