Ben jij al begunstiger bij The Pride?

Geschreven door Steven Vlaanderen Oldenzeel op .

Het lidmaatschap van een vereniging is het meest fundamentele begin waar een Vereniging zoals Winterguard The Pride om betstaat. Onze verenging wordt dan ook gemaakt door onze leden. En dan bedoel ik vooral onze lopende leden, want zij laten hun shows zien op de winterguardvloer. Naast de lopende leden hebben we ook veel medewerkers bij onze club.

Zonder onze medewerkers konden we zeker niet draaien bij de club zoals we nu doen. De belangeloze inzet van onze medewerkers zorgt ervoor dat we als vereniging onze activiteiten kunnen doen zonder ons zorgen te hoeven maken over hoe dit nou weer gedaan moet worden. Decorbouwers, staffleden, vloerploegers, organisatoren en deelnemers in de verschillende commissies, chauffeurs, barmedewerkers, uniform naaisters, schoonmakers, gebouw beheerders, keukenprinsen en -prinsessen, denktanks, kascommissies en ook het bestuur. Ik ben vast nog een heleboel vergeten te noemen.

Het is bijna vreemd te noemen dat deze medewerkers voorheen niet lid konden worden van onze club omdat ze geen lopend-lid waren. Gelukkig is dit inmiddels veranderd en kan iedereen die actief is bij onze vereniging of onze club een warm hart toedraagt lid worden via het begunstigers lidmaatschap. Met dit lidmaatschap heb je ook invloed op het beleid en inspraak via de Algemene Ledenvergadering die jaarlijks wordt gehouden in het najaar. Wil je meer weten hierover? Lees dan even het volgende artikel over het begunstigers lidmaatschap.

Ben jij al begunstiger bij The Pride?

ACTIES2

Kalender

Zaterdag 5 februari
Optie voor optreden?


Zaterdag 19 februari
Contest Almere


Zaterdag 12 maart
Contest Leeuwarden


Zaterdag 26 maart
CGN Championships


Pride Pictures