Iedere stem telt, ook die van jou

Geschreven door Steven Vlaanderen Oldenzeel op .

Kunnen we weer stemmen? Jazeker, jullie mogen je stem uitbrengen op onze club, Winterguard The Pride, voor de verkiezing Club van het Jaar. Deze verkiezing is een initiatief van de Rabobank samen met NOC*NSF, AD.nl, LKCA en Kunstbende om het fenomeen verenigen te vieren en te belonen.

Veerkracht van onze club

Dit jaar staat de veerkracht van de clubs centraal. En veerkracht is waar Winterguard The Pride heeft laten zien dat ze er goed in zijn. Want in tijden van Corona is dat wel gebleken. Want ondanks de sluiting van het clubgebouw, het veranderen van onze competitie en de complexiteit met het organiseren van trainingen hebben we laten zien dat wij ons niet gek laten maken.

Is stemmen belangrijk?

Naast de eervolle titel ‘Club van het Jaar’ en alle lokale, regionale en landelijke media-aandacht, ontvangen de landelijke winnaars een masterclass naar keuze van een expert en een professionele promovideo. Alle gemeente- en provinciewinnaars ontvangen een online embleem welke zij een jaarlang in hun communicatie mogen inzetten.

Hoe werkt het stemmen?

Het stemmen is heel eenvoudig. Ga naar de website van Club van het jaar, vul de drie velden in die noodzakelijk zijn om je stem uit te brengen en bevestig jouw stem via de email die je ontvangt.

Kunnen we rekenen op jouw stem?

ACTIES2

Kalender

Zaterdag 5 februari
Optie voor optreden?


Zaterdag 19 februari
Contest Almere


Zaterdag 12 maart
Contest Leeuwarden


Zaterdag 26 maart
CGN Championships


Pride Pictures