TPdance deelnemer Challenges Competitie

Geschreven door Susan Remers op .

Een andere deelnemer aan het CGN I&E/Challenges Event 2 die niet onbekend is binnen The Pride is TPdance. Deze groep bestaat uit een aantal leden van The Pride of the Netherlands. TPdance gaat zaterdag 3 april meedoen aan de Challenges Competitie voor dansgroepen.

Deze competitie bestaat uit één of meerdere rondes, waarbij telkens twee groepen tegen elkaar strijden. Een oneven aantal juryleden bepaalt welke groep de ronde wint en doorgaat naar een (eventueel) volgende ronde.

Zoals de naam al aangeeft is dit een danscompetitie en hoewel er wel gebruik gemaakt mag worden van equipment heeft TPdance besloten om dit niet te doen. Voor de leden van The Pride of the Netherlands is deze competitie een mooie kans om de dansen die zij aangeleerd krijgen van dansdocent Djamila te delen met publiek. “Eigenlijk doen wij nooit iets met de dansjes die wij van Djamila aangeleerd krijgen en dat is best zonde.”

    

Opnames zijn gemaakt in Naaden Vesting

Normaal gesproken danst The Pride of the Netherlands elke vrijdag anderhalf uur met Djamila en leert zij techniek, maar ook verschillende stijlen dans. De dansen waarmee TPdance gaat deelnemen aan de Challenge Competitie zijn al voor de lockdown aangeleerd, maar door alle coronamaatregelen was er weinig tijd om samen fysiek te trainen. “Toch pikten wij alles snel weer op en hebben we genoten van het dansen.”

De opnames zijn inmiddels gemaakt in Naarden Vesting en wij kunnen niet wachten om TPdance in actie te zien op zaterdag!

Het CGN I&E/Challenges event 2 is zaterdag 3 april vanaf 14.00 uur (gratis) te volgen via www.cgnlive.nl. Het wordt gewaardeerd wanneer kijkers een vrijwillige donatie doen.

ACTIES2

Kalender

Zaterdag 5 februari
Optie voor optreden?


Zaterdag 19 februari
Contest Almere


Zaterdag 12 maart
Contest Leeuwarden


Zaterdag 26 maart
CGN Championships


Pride Pictures