Skip to main content

Wij doen mee aan Rabobank ClubSupport, Stem je op ons?

Geschreven door Deborah van 't Hoofd op .

The Pride heeft zich ingeschreven voor de Rabo ClubSupport actie. Een heel mooi initiatief van de Rabobank waar wij ons helemaal in herkennen. De Rabobank wil graag investeren met kennis, netwerk en financiële middelen in clubs en verenigingen en wij zouden het heel mooi vinden als de Rabobank investeert in The Pride. Maar dat gaat niet vanzelf, we hebben jouw hulp nog wel even nodig. Ben je lid van de Rabobank? Dan mag je stemmen!

Verdeeld over meerdere regio’s in Nederland heeft de Rabobank besloten om geld te investeren in de clubs die in die regio actief zijn. Voor The Pride geldt dat wij staan ingeschreven in de regio Gooi en Vechtstreek. Er zijn veel clubs en verenigingen actief in deze regio, dus het is even zoeken in de lange lijst. En als je lid bent van de Rabobank, dan mag je dus stemmen op 1 van deze verenigingen.

Stemmen kan van 4 tot 26 september en natuurlijk vragen wij jou om op onze vereniging te stemmen. Ben je geen lid van de Rabobank of heb je al gestemd? Dan mag je natuurlijk altijd vragen aan anderen om ook te stemmen op The Pride. In dit geval is het belangrijk dat we zoveel mogelijk stemmen op onze Vereniging krijgen om ook daadwerkelijk de investering van de Rabobank te mogen ontvangen.

Meer info over de Rabo Clubsupport actie en waar je kunt stemmen vind je hier!

 

 

BINGO

Kalender

Zaterdag 18 november
Jaarlijkse Bingo


Zaterdag 6 januari
TryOut in Baarn


Zaterdag 13 januari
Contest Drachten


Zaterdag 20 januari
Contest Purmerend


Zaterdag 10 februari
Contest Wijchen


 

Pride Pictures