Skip to main content

Erwin van Wengen gefeliciteerd met het Erelidmaatschap

Geschreven door Steven Vlaanderen Oldenzeel op .

The Pride heeft tijdens de Algemene Leden Vergadering van 25 september ingestemd met de benoeming van ons nieuwe Erelid: Erwin van Wengen. Enorm gefeliciteerd met het Erelidmaatschap, want dit is een lidmaatschap die je niet zomaar kunt verdienen. Maar Erwin is dan ook niet zomaar een Erelid.

Het Erelidmaatschap

Het Erelidmaatschap komt voort uit de behoefte om mensen die zich exceptioneel voor de club hebben ingezet te ‘eren’. Iedereen die betrokken is bij de club draagt zijn steentje bij, maar iemand die zich vrijwillig voor lange tijd volledig inzet voor de club, vernieuwing brengt, altijd beschikbaar is om te helpen, de moeilijkste en complexe situaties niet uit de weg gaat en vooral ook de club tot een fijne plek maakt om naar toe te gaan. Dat zijn mensen waar we trots op zijn en graag tot Erelid willen benoemen. Een benoeming is dan ook voor het leven en we zijn heel blij om Erwin aan het lijstje van Ereleden van The Pride te mogen toevoegen.

Voorzitter

Erwin is al voor langere tijd betrokken bij The Pride, maar bijna 7 jaar geleden nam Erwin de voorzittershamer over en kreeg daarmee de uitdaging om The Pride te besturen. Het bleek dat er een aantal uitdagende en soms zelfs hele moeilijke tijden aan zaten te komen. Daar tegenover staat dat er ook een aantal heel succesvolle jaren zijn geweest onder het voorzitterschap van Erwin. Kampioenschappen van de verschillende Units, 2x een succesvolle verbouwing van het clubgebouw, het helpen digitaliseren en daarmee structureren van de communicatie van The Pride. Vooral het onderhouden van de contacten met de gemeente zijn voor onze club zeer belangrijk. Daarbij is Erwin vooral een verbinder, niet alleen binnen de vereniging maar ook met andere verenigingen.

Wat fijn dat je er bent!

Het zit wel eens tegen. Vroeg opstaan, daarna een lange rit in de benen. Helaas lopen de zaken niet zoals gepland en dan moet er snel geschakeld worden om alles weer even vlot te trekken. Erwin kon zulke situaties in no-time de baas met een heel doeltreffende mededeling: ‘Wat fijn dat je er bent!’. Mooi dat dit de lijfspreuk van Erwin is geworden. Er is zelfs een button gemaakt van deze lijfspreuk die Erwin steevast opspeldde als The Pride naar een wedstrijd ging. Een andere lijfspreuk die genoemd mag worden is natuurlijk: ‘Staat de koffie al aan?’

Erwin hier zeer vereerd bij het in ontvangst nemen van de Huizer-vlag, uitgereikt door onze wethouder.

Sportief

Als voorzitter ben je altijd lekker druk. Erwin was naast al zijn activiteiten ook erg sportief bezig en hij wist dit zelfs op vergader avonden te combineren door hardlopend of wandelend naar de club (wat wandelend best een eindje is) te komen. Soms overschatte hij zijn of Nelson (de hond) zijn snelheden wat en kwam hij wat te laat!

Dankjewel Erwin

Al heb je de voorzittershamer neergelegd en de deur van de bestuurskamer achter je dichtgetrokken, je bent nog steeds betrokken en actief bij de club. We willen je enorm bedanken voor alles wat je voor The Pride hebt gedaan en nog gaat doen. Het Erelidmaatschap is je gegund en we hopen dat we je nog lang zullen tegenkomen in de wandelgangen van The Pride.

 

Actiefoto's van Erwin, altijd bereid om een handje te helpen.

 

Nieuw in de webshop

Download Onze APP

Kalender

Vrijdag 19 april
Open Clubavond


Zaterdag 27 april
Optreden Koningsdag


Vrijdag 10 mei
Open Clubavond


 

Pride Pictures